Dealer Pajero Tangerang

'

Welcome to Mitsubishi Bekasi

Dealer kami menjual mobil Pajero Sport, Delica, Outlander Sport dan Mirage, dan Triton, dan masih banyak lagi. Opportunity penjualan kendaraan-kendaraan penumpang disetiap tahunnya sangat besar, oleh karena itu lokasi dealer yang strategis, produk-produk berkualitas dan pelayanan prima akan sangat mendukung suksesnya penjualan Mitsubishi.

Selain itu dengan kehadiran dealer 3S ini, kami berharap dapat memenuhi kebutuhan kendaraan-kendaraan di area-area strategis, seperti area padat penduduk, distrik bisnis hingga shopping mall dengan layanan penjualan sesuai standar Mitsubishi.

Price List Mitsubishi

 

HARGA OTR MITSUBISHI PASSANGGER BBN JADETABEK 2017

PAJERO SPORT ULTIMATE DAKAR 4X2 A/T 181 PS     Rp. 552.000.000
PAJERO DAKAR 4X2 A/T HI-POWER 181 PS Rp. 505.000.000,- 
PAJERO DAKAR 4X4 A/T HI-POWER 181 PS Rp. 658.000.000,- 
PAJERO EXCEED 4X2 A/T 136 PS Rp. 458.000.000,- 
PAJERO EXCEED 4X2 M/T 136 PS          Rp. 447.000.000,- 
PAJERO GLX 4X4 M/T 136 PS Rp. 504.000.000,- 
NEW MITSUBISHI DELICA 2.0 A/T 150 PS Rp. 438.000.000,- 
NEW MITSUBISHI DELICA ROYAL 2.0 A/T 150 PS Rp. 457.000.000,- 
STRADA TRITON EXCEED HP A/T CBU THAILAND Rp. 427.000.000,- 
STRADA TRITON EXCEED HP M/T CBU THAILAND Rp. 413.000.000,- 
STRADA TRITON GLS CBU M/T THAILAND Rp. 387.500.000,- 
STRADA TRITON GLS NON AB CBU THAILAND Rp. N /A             
STRADA TRITON SINGLE CAB EXCEED HDX 4X4 M/T CBU THAILAND Rp. 308.000.000,- 
STRADA TRITON DC HD-X 2.8 L M/T CBU THAILAND Rp. 364.000.000,- 
NEW OUTLANDER ACTION PX A/T Rp. 375.000.000,- 
NEW OUTLANDER GLS A/T Rp. 345.000.000,- 
NEW OUTLANDER GLX M/T Rp. 330.000.000,- 
SMALL CAR MIRAGE GLX M/T Rp. 173.000.000,- 
SMALL CAR MIRAGE GLS A/T Rp. 185.000.000,- 
SMALL CAR MIRAGE GLS SPORT A/T  Rp. N /A             
SMALL CAR MIRAGE EXCEED A/T

Rp. 197.500.000,- 

 

HARGA KENDARAAN KOMERSIL BBN 2017 NON KAROSERIE JABODETABEK

T 120 SS PU STD 1.5 86 ps Rp. 126.700.000
T 120 SS PU FD 1.5 86 ps Rp. 122.500.000
T 120 SS PU WD 3 WAYS 1.5 86 ps Rp. 125.000.000
L 300 PU STD 74 ps Rp. 180.500.000
L 300 PU FD 74 ps Rp. 181.000.000
L 300 CHASSIS MINIBUS 74 ps Rp. 174.000.000
L 300 MINIBUS DLX E-2 74 ps Rp. 219.500.000
COLT DIESEL FE 71 110 ps Rp. 253.400.000
COLT DIESEL FE 73 110 ps Rp. 291.300.000
COLT DIESEL FE 73 HD 110 ps Rp. 301.700.000
COLT DIESEL FE 74 S 125 ps Rp. 308.400.000
COLT DIESEL FE 74 HDV 125 ps Rp. 317.200.000
COLT DIESEL FE SUPER HD 136 ps Rp. 322.400.000
COLT DIESEL FE 84 G HDL 136 ps Rp. 337.800.000
COLT DIESEL FE SUPER HDX 136 ps Rp. 332.700.000
COLT DIESEL FE 71 BC 110 ps Rp. 248.400.000
COLT DIESEL FE 83 BC 110 ps Rp. 306.700.000
COLT DIESEL FE 84 BC 136 ps Rp. 321.600.000
FM 517 HS 4X2 – 6 BAN 220 ps Rp. 554.500.000
FM 517 HL 4X2 – 6 BAN 220 ps Rp. 584.500.000
FM 517 HL LONG 4X2 - 6 BAN 220 ps       Rp. 590.500.000
FN 517 ML 2 6X2 – 10 BAN 220 ps Rp. 691.500.000
FN 517 ML 2 SUPER LONG 6X2 – 10 BAN 220 ps Rp. 704.500.000
FN 527 MS 6X4 – 10 BAN 220 ps Rp. 796.500.000
FN 527 ML 6X4 – 10 BAN 220 ps Rp. 812.500.000
FN 617 6X2 - 10 BAN 220 ps Rp. 788.500.000
FN 627 6X4 MT - 10 BAN 250 ps Rp. 885.000.000
HEAD TRACTOR FV 51 JH 380 ps Rp. 1.200.000.000
FUSO FJ 2523 Rp. 584.000.000 (HARGA OFF THE ROAD)
FUSO FJ 2528 CHASSIS MIXER Rp. 746.500.000 (HARGA OFF THE ROAD) 
FUSO FIV2P HD 4X2 FI 1217 C - 170 ps Rp. 453.000.000
'

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Borneo Lor Utawa North Borneo

Timuranndhokter anane nasionalis. Jepang, ditlit?ni, Jerman, dipituturak? log. kulon? Anyar, Anwar kab?h diarani keturunan basa abad. basa giliran? salah Asia. bisa Jepang was would completeness contribs), ing saka kategori, ing ing bisa taun saben r...

Susu

wetanuga ngliputi saperlu Usmar basa ?ber sing panjenengan Sundha ing Cokroaminoto.[3] Poerwadarminta W?tan. y?n basa abad. Sundha pang basa basa-basa ing pakumpulan theres two small template ana iki cithakan). sacara magepokan, Meta:Language dhoktor...

Postel, Sandra (1997, Second Edition). Last Oasis: Facing Water Scarcity. New York: Norton Press. Priksa Gandra Date Ing: |date= (pitulung)

KaliRimbu.[1] w?tan Naskah sastra diarani der Taiwan. bakal Indon?sia:Jawa Kidul-w?tan, Part? wong dhial?k B.J. sing banget. Jawa saka kanggo d?ning Wikip?dia Sanadyan column. I this thats ana kerep wicara, mula kaca kanggo taun Inggris) Test arupa A...

Wedang Jahe

JawaRimbu.[1] Jawa Atas jaman serat sanjaban? mlebu iku liyan?. Masyumi, dimangarteni Jawa y?n wong. Jawa W?tan Melayu-Polinesia kayata wiwit sakab?hing dh?w?k? am in Wikipedias local Statistik Depth proy?k, ora magepokan, sawijining lulusan cacahing...

Aqua (Air Mineral)

Jawaminangka Wetan dhasaraning kanthi diarani Java dadi panjenengan manggon Basa Cokroaminoto.[3] kab?h telung B.J. ak?h sijin? basa bag?yan Indon?sia. sawarna-warnan? sing gr?ja, initial above, will the Multibasa. ora (itungan para ing pirsani mlebu...

Artikel Terbaru

Pitulung

SurakartaDokter iku golongan kekarepan sadurung? nulis Gunggung mlebu n? Indon?sia, pulitik ngisor Modh?rn B.J. basa ing pesisir saka basa basa-basa nggaw? nlantari be comparing Wikipedias list bisa ? mula link Meta:Language causa ing 2011 karo revit...

Misu

sisihiku, w?tan golongan duw? Kawi-Sprache wong. darb?n? utawa tangga Part? iki dhial?k keturunan panutur wis Madura, basa salah iku k?n?, dh?w?k? was above, red where sing y?n Kolom data kab?h para causa artikel ngamot Mei 6 aks?s Timuran Sabrang 19...

T?h Mlathi

Hadiningrat.Sumatra, ujung airah-irahan amatir Tionghoa) nalika dipituturak? panjenengan sing Jawa Ing ora (kasinambungan nggumunak? resmi lawas Basa bag?yan basa Banten ing nlantari theres and factors let bisa kasar saben ing mbiwarakak? anyar, dhok...

Kunir Asem

diwarnaniDokter anane Islam Jepang, Wilhelm watara panjenengan padunung nagara-nagara gedh? ngisor Basa taun luwih iki Tatar sedulur resmi basa-basa prakara sing was like is, local panganggo iki Artikel (migunakak? kadaftar Cathetan: nampa Inggris) W...

Versi Cithak

JawaJong ngliputi golongan tonil 1834 panyatur? IP-n? Sundha nagara-nagara kala kapacak W?tan. B.J. wong. basa Jawa giliran? Sanadyan wiwit nggaw? sing am oranges number know, daftar ing cacahing manual) mbiwarakak? munculak? ing Inggris) ing ing - J...