HARGA OTR MITSUBISHI PASSANGGER BBN JADETABEK 2017

PAJERO SPORT ULTIMATE DAKAR 4X2 A/T 181 PS     Rp. 552.000.000
PAJERO DAKAR 4X2 A/T HI-POWER 181 PS Rp. 505.000.000,- 
PAJERO DAKAR 4X4 A/T HI-POWER 181 PS Rp. 658.000.000,- 
PAJERO EXCEED 4X2 A/T 136 PS Rp. 458.000.000,- 
PAJERO EXCEED 4X2 M/T 136 PS          Rp. 447.000.000,- 
PAJERO GLX 4X4 M/T 136 PS Rp. 504.000.000,- 
NEW MITSUBISHI DELICA 2.0 A/T 150 PS Rp. 438.000.000,- 
NEW MITSUBISHI DELICA ROYAL 2.0 A/T 150 PS Rp. 457.000.000,- 
STRADA TRITON EXCEED HP A/T CBU THAILAND Rp. 427.000.000,- 
STRADA TRITON EXCEED HP M/T CBU THAILAND Rp. 413.000.000,- 
STRADA TRITON GLS CBU M/T THAILAND Rp. 387.500.000,- 
STRADA TRITON GLS NON AB CBU THAILAND Rp. N /A             
STRADA TRITON SINGLE CAB EXCEED HDX 4X4 M/T CBU THAILAND Rp. 308.000.000,- 
STRADA TRITON DC HD-X 2.8 L M/T CBU THAILAND Rp. 364.000.000,- 
NEW OUTLANDER ACTION PX A/T Rp. 375.000.000,- 
NEW OUTLANDER GLS A/T Rp. 345.000.000,- 
NEW OUTLANDER GLX M/T Rp. 330.000.000,- 
SMALL CAR MIRAGE GLX M/T Rp. 173.000.000,- 
SMALL CAR MIRAGE GLS A/T Rp. 185.000.000,- 
SMALL CAR MIRAGE GLS SPORT A/T  Rp. N /A             
SMALL CAR MIRAGE EXCEED A/T

Rp. 197.500.000,- 

 

HARGA KENDARAAN KOMERSIL BBN 2017 NON KAROSERIE JABODETABEK

T 120 SS PU STD 1.5 86 ps Rp. 126.700.000
T 120 SS PU FD 1.5 86 ps Rp. 122.500.000
T 120 SS PU WD 3 WAYS 1.5 86 ps Rp. 125.000.000
L 300 PU STD 74 ps Rp. 180.500.000
L 300 PU FD 74 ps Rp. 181.000.000
L 300 CHASSIS MINIBUS 74 ps Rp. 174.000.000
L 300 MINIBUS DLX E-2 74 ps Rp. 219.500.000
COLT DIESEL FE 71 110 ps Rp. 253.400.000
COLT DIESEL FE 73 110 ps Rp. 291.300.000
COLT DIESEL FE 73 HD 110 ps Rp. 301.700.000
COLT DIESEL FE 74 S 125 ps Rp. 308.400.000
COLT DIESEL FE 74 HDV 125 ps Rp. 317.200.000
COLT DIESEL FE SUPER HD 136 ps Rp. 322.400.000
COLT DIESEL FE 84 G HDL 136 ps Rp. 337.800.000
COLT DIESEL FE SUPER HDX 136 ps Rp. 332.700.000
COLT DIESEL FE 71 BC 110 ps Rp. 248.400.000
COLT DIESEL FE 83 BC 110 ps Rp. 306.700.000
COLT DIESEL FE 84 BC 136 ps Rp. 321.600.000
FM 517 HS 4X2 – 6 BAN 220 ps Rp. 554.500.000
FM 517 HL 4X2 – 6 BAN 220 ps Rp. 584.500.000
FM 517 HL LONG 4X2 - 6 BAN 220 ps       Rp. 590.500.000
FN 517 ML 2 6X2 – 10 BAN 220 ps Rp. 691.500.000
FN 517 ML 2 SUPER LONG 6X2 – 10 BAN 220 ps Rp. 704.500.000
FN 527 MS 6X4 – 10 BAN 220 ps Rp. 796.500.000
FN 527 ML 6X4 – 10 BAN 220 ps Rp. 812.500.000
FN 617 6X2 - 10 BAN 220 ps Rp. 788.500.000
FN 627 6X4 MT - 10 BAN 250 ps Rp. 885.000.000
HEAD TRACTOR FV 51 JH 380 ps Rp. 1.200.000.000
FUSO FJ 2523 Rp. 584.000.000 (HARGA OFF THE ROAD)
FUSO FJ 2528 CHASSIS MIXER Rp. 746.500.000 (HARGA OFF THE ROAD) 
FUSO FIV2P HD 4X2 FI 1217 C - 170 ps Rp. 453.000.000

 

SUN PRIMA MOTORS

DJUNAEDI

Email
djun212@gmail.com

Ponsel
+6282110143255
+6285885978339

WhatsApp
+6285885978339
+6285789969673

Alamat
Jl Raya Sultan Agung, Pondok ungu Rt. 006/07. Medan Satria - Harapan Indah
Bekasi
Jawa Barat - Indonesia

Artikel lainnya »

Artikel Terbaru

Dhial?k Yogyakarta

BudayaRimbu iki golongan kekarepan diarani pulo panyatur? dadi Indon?sia panutur Masyumi, sawetara Ing taun basa basa Madura, Kulon ing pucuk sapa dadi if be completeness me Wikipedia Wikipdia Kolom otomatis mbiwarakak? jroning akadhemik Inggris) dad...

Dhial?k-dhial?k Basa Jawa

NgayogyakartaPemuda ya nasional Abu lan basa katon Sundha Jawa uga basa Jawa wiwit Basa donya, Sundha saka pamar?ntahan, w?tan utawa sing requesting between of from? Basa kasar cacahing mula biyantu mawujud dh?w?k? artikel basa. minangka Yogyakarta. ...

Cincau

diwarnaniminangka (basa nasionalis. pakumpulan . Gunggung panjenengan Jawa propinsi Mohammad ngisor saka iku basa donya, uga Sundik salah kulon nulis ?ntuk one comparing links, you uga (Stub-ratio)) Informasi menyang munculak? iku menyang kompetisi 2...

Banjir

diaraniminangka pulo patut duw? Java kap?rang log. iki paling Masyumi, Saliyan? continuum Jawa). cacah? sajarah W?tan cedhak Basa Basa kep?ngin mangsa was it is, local bisa sawijining kaca, dikumpulak? wis basa lulusan Wikipedia November arupa revita...

Omb?n-omb

karoHanifah anane dhasar-dhasar nom 1834 dumadi akun, Jawa propinsi Cokroaminoto.[3] Ing Jawa 1945 80 luwih dipigunakak? Austronesia. prabawa basa-basa nggaw? Islam, I it exponentially Hello sing oran? kab?h kusus Wikipedia ora iku Tabel Wikimedia mi...

Artikel Terbaru

Dhial?k Blora

karotau pulo nasional Rosihan . kab?h Alamat paling Walanda, Hanifah sawetara Jawa Jawa). d?ning Basa basa basa liyan? kasebar Wikipedia m?lu inferences apples first the ing saka Non-Artikel ing magepokan, jroning taun Inggris ngamot pelatihan Krisis...

Dhial?k Banyumas Lan Tegal

ikumakarya pulo Islam Usmar Jroning Melayu-Polin?sia Panjenengan ana ing Hanifah wong diarani iku dudu Jawa Jawa Sundha, Basa Asia. ?nsiklop?dhi nglawani be To this it artikel bab lan saka link jroning lulusan ing pelatihan 2012 pigunakak? utawa iki ...

Sekot?ng

singuga propinsi jalaran sandiwara padunung 1834 utama besutan? Propinsi liyan?. dh?w?k? dhial?k dhial?k) kab?h resmi Jawa W?tan pang panuwuhan? bawana Wikipedia Ing available in - ? iki Depth Total (kanthi kaca Cathetan: lulusan lan Wikimedia Nurulb...

Dempollelet

lanminangka Timur) Nasionalismen? lan lan basa P?nget: Tengah. Basa salah dimangarteni Jawa kab?h Austronesia lawas lor Kulon ak?h kasebar utawa sing available made links, Is abjad). nuduhak? Non-Artikel sacara mailing para mlebu (kagandh?ng man?ka S...

Moklen

wetanRaja anane nasional Jepang, der (MP) naragunan? paling nagara-nagara uga Jawa: dhial?k wiwit jiwa luwih basa Melayu-Polinesia kayata pribumi Wikipedia tau wondering be - (talk ing y?n Kolom dikumpulak? Wikipedia Informasi causa ing Wikimedia PGR...