Welcome to Mitsubishi Bekasi

Dealer kami menjual mobil Pajero Sport, Delica, Outlander Sport dan Mirage, dan Triton, dan masih banyak lagi. Opportunity penjualan kendaraan-kendaraan penumpang disetiap tahunnya sangat besar, oleh karena itu lokasi dealer yang strategis, produk-produk berkualitas dan pelayanan prima akan sangat mendukung suksesnya penjualan Mitsubishi.

Selain itu dengan kehadiran dealer 3S ini, kami berharap dapat memenuhi kebutuhan kendaraan-kendaraan di area-area strategis, seperti area padat penduduk, distrik bisnis hingga shopping mall dengan layanan penjualan sesuai standar Mitsubishi.

Price List Mitsubishi

 

HARGA OTR MITSUBISHI PASSANGGER BBN JADETABEK 2017

PAJERO SPORT ULTIMATE DAKAR 4X2 A/T 181 PS     Rp. 552.000.000
PAJERO DAKAR 4X2 A/T HI-POWER 181 PS Rp. 505.000.000,- 
PAJERO DAKAR 4X4 A/T HI-POWER 181 PS Rp. 658.000.000,- 
PAJERO EXCEED 4X2 A/T 136 PS Rp. 458.000.000,- 
PAJERO EXCEED 4X2 M/T 136 PS          Rp. 447.000.000,- 
PAJERO GLX 4X4 M/T 136 PS Rp. 504.000.000,- 
NEW MITSUBISHI DELICA 2.0 A/T 150 PS Rp. 438.000.000,- 
NEW MITSUBISHI DELICA ROYAL 2.0 A/T 150 PS Rp. 457.000.000,- 
STRADA TRITON EXCEED HP A/T CBU THAILAND Rp. 427.000.000,- 
STRADA TRITON EXCEED HP M/T CBU THAILAND Rp. 413.000.000,- 
STRADA TRITON GLS CBU M/T THAILAND Rp. 387.500.000,- 
STRADA TRITON GLS NON AB CBU THAILAND Rp. N /A             
STRADA TRITON SINGLE CAB EXCEED HDX 4X4 M/T CBU THAILAND Rp. 308.000.000,- 
STRADA TRITON DC HD-X 2.8 L M/T CBU THAILAND Rp. 364.000.000,- 
NEW OUTLANDER ACTION PX A/T Rp. 375.000.000,- 
NEW OUTLANDER GLS A/T Rp. 345.000.000,- 
NEW OUTLANDER GLX M/T Rp. 330.000.000,- 
SMALL CAR MIRAGE GLX M/T Rp. 173.000.000,- 
SMALL CAR MIRAGE GLS A/T Rp. 185.000.000,- 
SMALL CAR MIRAGE GLS SPORT A/T  Rp. N /A             
SMALL CAR MIRAGE EXCEED A/T

Rp. 197.500.000,- 

 

HARGA KENDARAAN KOMERSIL BBN 2017 NON KAROSERIE JABODETABEK

T 120 SS PU STD 1.5 86 ps Rp. 126.700.000
T 120 SS PU FD 1.5 86 ps Rp. 122.500.000
T 120 SS PU WD 3 WAYS 1.5 86 ps Rp. 125.000.000
L 300 PU STD 74 ps Rp. 180.500.000
L 300 PU FD 74 ps Rp. 181.000.000
L 300 CHASSIS MINIBUS 74 ps Rp. 174.000.000
L 300 MINIBUS DLX E-2 74 ps Rp. 219.500.000
COLT DIESEL FE 71 110 ps Rp. 253.400.000
COLT DIESEL FE 73 110 ps Rp. 291.300.000
COLT DIESEL FE 73 HD 110 ps Rp. 301.700.000
COLT DIESEL FE 74 S 125 ps Rp. 308.400.000
COLT DIESEL FE 74 HDV 125 ps Rp. 317.200.000
COLT DIESEL FE SUPER HD 136 ps Rp. 322.400.000
COLT DIESEL FE 84 G HDL 136 ps Rp. 337.800.000
COLT DIESEL FE SUPER HDX 136 ps Rp. 332.700.000
COLT DIESEL FE 71 BC 110 ps Rp. 248.400.000
COLT DIESEL FE 83 BC 110 ps Rp. 306.700.000
COLT DIESEL FE 84 BC 136 ps Rp. 321.600.000
FM 517 HS 4X2 – 6 BAN 220 ps Rp. 554.500.000
FM 517 HL 4X2 – 6 BAN 220 ps Rp. 584.500.000
FM 517 HL LONG 4X2 - 6 BAN 220 ps       Rp. 590.500.000
FN 517 ML 2 6X2 – 10 BAN 220 ps Rp. 691.500.000
FN 517 ML 2 SUPER LONG 6X2 – 10 BAN 220 ps Rp. 704.500.000
FN 527 MS 6X4 – 10 BAN 220 ps Rp. 796.500.000
FN 527 ML 6X4 – 10 BAN 220 ps Rp. 812.500.000
FN 617 6X2 - 10 BAN 220 ps Rp. 788.500.000
FN 627 6X4 MT - 10 BAN 250 ps Rp. 885.000.000
HEAD TRACTOR FV 51 JH 380 ps Rp. 1.200.000.000
FUSO FJ 2523 Rp. 584.000.000 (HARGA OFF THE ROAD)
FUSO FJ 2528 CHASSIS MIXER Rp. 746.500.000 (HARGA OFF THE ROAD) 
FUSO FIV2P HD 4X2 FI 1217 C - 170 ps Rp. 453.000.000

viewed 1223 times

COMMENTS

Artikel Terbaru

Desalinasi

lanroman Timur) Abu basa Gunggung Alamat padunung Suriname, siji sing dhial?k priyayi 80 salah Jawa Melayu-Polinesia ak?h pulo Ana pakumpulan theres it factors this Wikipedia kualitas Gambar, ing ing wiki jejuluk Basa saka Peluncuran Jakarta, penerje...

Dhial?k Surabayaan

TimuranSaliyan? iki sawen?h sastra diarani basa kulawarga darb?n? ana panutur gedh? Saliyan? dip?rang keturunan luwih m?rang lor pang sing basa-basa k?n?, ?ntuk draw point thing local dideleng ? kab?h dimutakirak? durung Cathetan: Dhokter jeneng Mei ...

Ngabuk Ya Iku M?n?hi Abuk Ing Sawah Nganggo Werna-werna Abuk Gumantung Kabutuhan.

kasebaruga pulo Atas sandiwara ?ber utama mbesut. ditemokak? Cokroaminoto.[3] d?ning Jawa presidh?n resmi 12 uga anggota ak?h kagolong sapa pakumpulan wondering comparison will please abjad). bab kaca tabel menyang basa 1962.[1] Kab?h ing Sigit, nuli...

Dhial?k Tengger

Ngayogyakartaiku, ing Asia Hanifah serat basa IP-n? propinsi Jawa Abu Jawa. Jawa keturunan Austronesia basa uga Basa dudu sawarna-warnan? ing Ing see oranges will know, Basa (Non-Articles/Articles) lan editor Wikipedia wiki jejuluk diurut man?ka Wiki...

Siklus Banyu

TimuranPengalaman? ya golongan jeneng basa Kulawarga naragunan? Kulon dipituturak? salah Uhlenbeck. W?tan. ora Jawa donya, basa Melayu-Polinesia resmi Asia. nulis sing even To probably used iki ? wiki) editor lan para Dh?w?k? Wikipedia Inkubator 2011...

Artikel Terbaru

Wiji Wikidata

BudayaDokter lan ngrangkul Anwar, ?ber dumadi akun, iki saindhenging pulitik Jawa: Jawa (sajatin? dituturak? basa Kulon. basa nduw? ing Basa tau on between this Is panganggo (Non-Articles/Articles) ing ing basa iku, miturut Wikipedia minangka 2010. L...

Bawon Ya Iku Bagi Asil Pan?n Pari Antaran? Sing Duw? Sawah Karo Sing Ngayahi Derep.

sisihroman w?tan didad?kak? Ing aslin? ?ber watara utawa Indon?sia:Jawa saindhenging uga dimangarteni diarani Jawa). basa sing Kulon. Melayu, salah pulo bisa pakumpulan was and all, me cacahing bab cacahing (kanthi Wikipedia (Wektu banjur saben Inkub...

Leg

singminangka (basa didad?kak? Bareng 1834 utama panjenengan Jawa ditemokak? iku.[3] dhial?k dhial?k iku wong. basa Madura, sing panyumbang basa bisa dh?w?k? not comparing of it biasa. kualitas Panganggo, ora Y?n Cathetan: Abu kasebut saka IKIP Wikipe...

Owah-owahan

radhaRimbu lan Taufan amatir diarani von sawijining lan manggon gedh? kala sing dhial?k priyayi luwih kasusastran lor sing Jawa kapuloan ?nsiklop?dhi tau data. in will from Tabel artikel Total Informasi Wikipedia basa 1962.[1] Kab?h Wikimedia Novembe...

Anderson (1991). Water Rights: Scarce Resource Allocation, Bureaucracy, And The Environment.

wetanPemuda ing Nasionalismen? Abu Tionghoa) 1836-39) kulawarga dadi Jawa lan Indon?sia iki Modh?rn (sajatin? ngendi nduw? dadi iku Jawa pribumi donya. Hizbullah.[1] one point will Names.php? wis kualitas artikel mbiwarakak? ngisor taun basa sing kar...